Feedback-ul artistilor in urma evenimentului Amsterdam Dance Event

14 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

In perioada 18-20 octombrie a avut loc cea mai mare conferinta de muzica electronica din Europa, Amstedam Dance Event. Iata parerile catorva personaje cheie despre acest eveniment ce tocmai am trecut. Vom reveni in curand cu galeria foto.

"ADE este un eveniment fantastic, foarte populat de catre persoanele din industria muzicala. De obicei nu ma astept sa fac mai nimic la genul acesta de adunari, insa m-am inselat. Oricum, speram ca evenimentele in Olanda sa fie bine organizate, si am avut dreptate!", precizeaza Charles Harris de la Integrity Artist Management (Marea Britanie).

"Amsterdam Dance Event este singura conferinta destinata muzicii dance care combina petrecerile grozave cu oportunitatile de afaceri (preferabil dupa mijlocul zilei)", mentioneaza Judge Jules, DJ la postul de radio BBC Radio 1.

"Simt ca ADE va deveni in scurt timp cea mai importanta conferinta dedicata muzicii dance din intreaga lume. Si Miami Winter Music Conference este foarte mare, insa personal consider ca Amsterdam a ajuns la fel de mare si importanta", spune Junkie XL.

"Editia de anul acesta a ADE a fost grozava, ca si celelalte de fapt. Intalniri interesante, petreceri fantastice si cu siguranta muzica buna", spune Paul Van Dyk.

"Amsterdam Dance Event a fost grozav! Mi-am improspatat multe din contactele mele vechi, iar sesiunea de discurii a fost foarte buna; discutii interesante despre viitorul DJ-ilor. Cel mai mult mi-a placut petrecerea noastra din Escape cu Franchise Guys. A trebuit sa inchidem usile la 1.15, pentru ca biletele erau 'sold out'. Multumesc Amsterdam-ului si intregului Amsterdam Dance Event", spune Tom Novy.

La editia de anul acesta a evenimentului, au participat si cei trei romani Livio & Roby featuring George G. Puteti gasi un interviu video cu ei recent, aici.


Popup detector